Receptek Levesek Brokkoli krémleves pirított mandulával
Hozzávalók
1 kanál finomliszt
1 darab leveskocka
2 kanál margarin
2 dl főzőtejszín
3 fej brokkoli
Leírás
A brokkoli fejeket szétszedjük, a vastag szárakat levágjuk. Egy kevés margarinon megdinszteljük. Sóval, őrölt fehérborssal fűszerezzük. Húsleves alaplével felöntjük, ( vagy vízzel és 2 leveskockával) és puhára főzzük. Rúdmixerrel pépesítjük. 3 dl tejszínben csomómentesre elkeverünk 1 evőkanál lisztet és a forrásban lévő leveshez öntjük. Pirított mandulával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4