Receptek Levesek Brokkoli krémleves burgonyásan

Hozzávalók

1 kanál liszt

2 gerezd fokhagyma

1 darab burgonya

1 fej hagyma

2 dl főzőtejszín

50 dkg brokkoli

Leírás

A brokkolit annyi vízben, hogy ellepje puhára főzzük, a vízbe tesszük még egy kis fej hagymát, fokhagymát, burgonyát. Sóval, borssal ízesítjük. Ha megfőtt összeturmixoljuk, hozzáöntjük a liszttel elkevert tejszínt, és felforraljuk. Őrölt szerecsendióval ízesítjük, ha szükséges hígíthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4