Receptek Főételek Húsos ételek Brassói zöldborsóval

Hozzávalók

1 fej fokhagyma
1 dl étolaj
2 darab csirkemell
40 dkg zöldborsó
1 kk ételízesítő

Leírás

A csirkemellet 4 cm hosszú csíkokra vágjuk, majd a felforrósított olajon, hirtelen átsütjük. Kevés vizet öntünk rá és fűszerezzük. Rárakjuk az áttört fokhagymát is. Fedő alatt, rövid ideig pároljuk, majd a borsót is hozzátesszük. Rövid párolás után (a borsó zsengeségétől függ), kész is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4