Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 gerezd fokhagyma
60 dkg burgonya
3 fej hagyma
1 csipet fehérbors
20 dkg szalonna
60 dkg sertés tarja
Leírás
Szeletenként kiklopfoljuk a húst. Besózzuk és megkenjük fokhagymával. Állni hagyjuk, majd csíkokra vágjuk. A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A szálasra vágott hagymát, a szalonnazsíron üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst. Bőven meghintjük majorannával és borssal. Fedő alatt, majdnem készre pároljuk. A burgonyát cikkekre vágjuk, összekeverjük a hússal és forró sütőben, készre sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4