Receptek Főételek Húsos ételek Brassói szerecsendióval
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
80 dkg csirkemellfilé
1 csipet majoranna
1 csipet fehérbors
1 csipet őrölt kömény
1 kanál pirospaprika
1 csipet szerecsendió
Leírás
A burgonyát meghámozzuk, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk, majd később sütjük, bő olajban. Addig elkészítjük a húst. Én csirkemellből készítettem. Megpucoljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, vékony csíkokra vágjuk, olajon lepirítjuk. A húst is pirítjuk, fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel, majoránnával, pirospaprikával, fokhagymaporral, szerecsendióval. Jól elkeverjük és megpirítjuk. Kisütöm a burgonyakockákat és tálalom. Összeforgatom a raguval. Finomra vágott petrezselyemmel, lehet fokozni.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4