Receptek Főételek Húsos ételek Brassói szerecsendióval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

6 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 kg burgonya

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

80 dkg csirkemellfilé

1 csipet majoranna

1 csipet fehérbors

1 csipet őrölt kömény

1 kanál pirospaprika

1 csipet szerecsendió

Leírás

A burgonyát meghámozzuk, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk, majd később sütjük, bő olajban. Addig elkészítjük a húst. Én csirkemellből készítettem. Megpucoljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, vékony csíkokra vágjuk, olajon lepirítjuk. A húst is pirítjuk, fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel, majoránnával, pirospaprikával, fokhagymaporral, szerecsendióval. Jól elkeverjük és megpirítjuk. Kisütöm a burgonyakockákat és tálalom. Összeforgatom a raguval. Finomra vágott petrezselyemmel, lehet fokozni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4