Receptek Főételek Húsos ételek Brassói hagymásan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

10 dkg Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom

50 dkg csirkemellfilé

1 csipet fehérbors

1 kanál pirospaprika

Leírás

A húst (sertést vagy pulykát) vágjuk csíkokra. A megtisztított vöröshagymát aprítsuk finomra és az olajon előbb pirítsuk üvegesre, majd pici vizet aláöntve, pároljuk meg. Tegyük hozzá a húst és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá pirospaprikát. Ha a hús a pirítástól már megfehéredett, öntsünk alá egy kis (legfeljebb negyed ujjnyi) vizet és fedő alatt, pároljuk puhára. Közben a vizet szükség szerint pótoljuk, de a végére hagyjuk teljesen elfogyni. Mielőtt kész lenne, adjunk hozzá félbe vágott koktélparadicsomot. A szokásos körete, az apró kockákra vágott, pirított burgonya.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4