Receptek Főételek Húsos ételek Brassói aprópecsenye ketchuposan
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1,5 kg burgonya
1 csipet fehérbors
60 dkg sertéscomb
3 kanál ketchup
15 dkg szalonna
1 kevés Piros Arany
Leírás
Mikróban 2-3 perc alatt kisütöm a szalonna zsírját. A szalonnazsírt egy lábasba öntöm, és félig megpirítom benne a hagymát. Amikor kezd aranyszínű lenni, beleteszem a lereszelt (összezúzott) fokhagymát. Beleteszem a csíkokra vágott húst, majd sózom, borsozom. Folyamatosan kevergetve, 4-5 percig pirítom. Ezután teszek bele 1 evőkanál Piros aranyat és 1 evőkanálnyi ketchup-ot. Jól összekeverem, és fedő alatt puhára párolom. Csak nagyon kevés vizet kell alá önteni. Főzés közben, gyakran megkeverem. A végére, a fölösleges vizet el kell párolni. Ha kész, összekeverem a bő olajban frissen sült kockaburgonyával, és tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4