Receptek Desszertek Sütést igénylő Borzas, sütőtökös muffin csokidarabkákkal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab liszt
1 tk sütőpor
10 dkg vaníliás cukor
1 tk vaj
40 dkg kristálycukor
25 dkg őrölt fahéj
20 dkg étcsokoládé
1 tk szódabikarbóna
1 kk gyömbér
Leírás
A sütőtököt megsütjük, kimérünk 40 dkg-ot, amit pürésítünk. A vajat a cukorral simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és az egészet habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a sütőtök pürét. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval, majd pár mozdulattal, a sütőtökös alapba keverjük. A csokit apró kockákra vágjuk és szintén belekeverjük. Ezután, egyenlően elosztjuk, a papírral bélelt muffin tepsi mélyedéseiben (én most szilikon formát használtam). A morzsa hozzávalóit (3 dkg liszt, 5 dkg cukor, 2 ek. fahéj, 2 ek. vaj) összemorzsoljuk és megszórjuk vele a muffinok tetejét. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk őket, ahol 20 perc alatt megsülnek.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4