Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl száraz fehérbor
2 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 darab zöldpaprika
0.8 kg marhalapocka

Leírás

Kevés olajon megdinszteljük a karikára vágott vöröshagymát, rátesszük a kockára, vagy csíkokra vágott húst. Sózzuk, borsozzuk, rátesszük a fokhagymát, a feldarabolt zöldpaprikát és a paradicsomot. Amikor összeforrt, ráöntjük a fehérbort, paradicsompürét, majd időnként kevés víz pótlásával (sűrű lével), készre főzzük. Köretnek pirított burgonya, vagy tésztaköret megfelelő, de ne feledkezzünk meg a savanyúságról sem!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4