Receptek Főételek Tészta Borsós-gombás galuska

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
2 kanál étolaj
1 fej vöröshagyma
4 adag galuska
1 üveg csiperkegomba konzerv
½ kg zöldborsó

Leírás

Egy fej hagymát, zsiradékon üvegesre párolok. Sóval és borssal megszórom, fél kiló borsót és egy kis üveg gombakonzervet belekeverek. Kevés vízzel felöntöm és puhára főzöm. Ha megfőtt, egy kis pohár tejfellel összerottyantom. Beleszórom a kifőtt galuskát és már tálalom is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4