Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
2 darab hagyma
1 csipet fehérbors
1 kg zöldborsó
4 kanál pirospaprika
Leírás
Szokásos módon, pörkölt alapot készítünk. Amikor már többször visszaforraltuk, akkor belerakjuk a borsót, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt puhára főzzük a borsót, majd vékony rántással besűrítjük. Galuskával, vagy tésztával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4