Receptek Levesek Borsóleves pirospaprikával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

6 kanál liszt

1 kk cukor

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab leveskocka

1 csomag vegyes zöldség

½ kg zöldborsó (fagyasztott)

4 kanál pirospaprika

Leírás

Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinszteljük, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és a 6 evőkanál lisztet hozzáadjuk és összekeverjük csomómentesre! Vegetát adunk hozzá. Vízzel felöntjük, majd visszatesszük a lángra, időnként megkeverjük. Forrásnál figyelni, nehogy kifusson. Felforrás után takarékra tesszük kb fél órára! Folyamatosan kóstolgassuk, és ha még nem elég a vegeta, akkor tetszés szerint ízesítsük még.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4