Receptek Levesek Borsóleves pirospaprikával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
6 kanál liszt
1 kk cukor
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab leveskocka
1 csomag vegyes zöldség
½ kg zöldborsó (fagyasztott)
4 kanál pirospaprika
Leírás
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinszteljük, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és a 6 evőkanál lisztet hozzáadjuk és összekeverjük csomómentesre! Vegetát adunk hozzá. Vízzel felöntjük, majd visszatesszük a lángra, időnként megkeverjük. Forrásnál figyelni, nehogy kifusson. Felforrás után takarékra tesszük kb fél órára! Folyamatosan kóstolgassuk, és ha még nem elég a vegeta, akkor tetszés szerint ízesítsük még.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4