Receptek Levesek Borsóleves mentával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

3 dl natúr joghurt

30 dkg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

1 ág menta

1 marék bazsalikom levél

Leírás

Vizet forralok egy lábasban, majd beleöntöm a fagyasztott zöldborsót. Sózom, borsozom és roppanósan puhára főzöm. A robotgépbe menta és bazsalikomleveleket teszek, rászedem a megfőtt zöldborsót, pürésítem és felengedem annyi főzővízzel, hogy leves állagú legyen. Hozzáadom a joghurtot és a tejszínt is. Ha szükséges, még fűszerezem, de a friss bazsalikom és menta éppen elég ízesítés, az édes borsónak.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4