Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ha annyira szereti a krémleveseket, mint mi, akkor próbálja ki a karfiolkrém- vagy gesztenyés burgonyakrémlevesünket!
A mi árainkkal számolva ez a kedvező árú, gyors recept csak 384 Ft-ba kerül adagonként.Ez az ár hozzávetőleges, és az aktuális ajánlatok fényében változhat. Bevásárlólista:400 g borsó 387Ft / 400g
250 g mozzarella vagy gouda 511Ft / 250g
2 evőkanál olívaolaj 78Ft / 30ml
1 kis vöröshagyma 49Ft / 100g
2 gerezd fokhagyma 30Ft / 2 gerezd
tengeri só, fekete bors, kakukkfű 100Ft
ÖSSZEGZÉS
1155Ft / 3 adag
385Ft / 1 adag
Tisztítsa meg a vöröshagymát, fokhagymát, és vágja apró darabokra.
Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd pirítsa meg rajta a hagymát és fokhagymát.
Mikor a hagymát üvegesre párolta, adja hozzá a borsót, és párolja át.
Adja hozzá a vizet és főzze össze a hozzávalókat.
Szeletelje fel a sajtot és adja hozzá a kész leveshez.
Turmixolja a levest sima állagúra, majd fűszerezze sóval, borssal és a kakukkfűvel.