Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

½ l tej

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 dl tejszín

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 csokor petrezselyem

20 dkg sárgaborsó

Leírás

Forrósítsuk meg az olajat, majd szórjuk rá a borsót. Sózzuk meg, majd némi kevergetés után, öntsük fel egy deci vízzel és pároljuk fedő alatt, 35 percig. Habarással sűrítsük be és ízesítsük ízlés szerint. Tejszínnel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4