Receptek Levesek Borsó krémleves mustárosan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 pohár tejföl

2 gerezd fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

½ fej hagyma

1 csipet kakukkfű

1 darab babérlevél

1 csipet ételízesítő

1 csipet borsikafű

20 dkg sárgaborsó

Leírás

Az átválogatott sárgaborsót, félórával a főzés előtt be kell áztatni, majd fel kell rakni főni, az apróra vágott hagymával, átpréselt fokhagymával, mustárral és babérlevéllel. A félkész borsót megsózzuk, megborsozzuk és adunk hozzá egy kevés borsikafüvet és kakukkfüvet, majd puhára főzzük. Ha puha, akkor kézi mixerrel simára mixeljük, közben hozzáadjuk a tejfölt. Ezután visszatesszük a tűzre és kb. 10 perc alatt, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4