Receptek Főételek Húsos ételek Borjúszelet brokkolival és sörmártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 kanál étolaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg borjú comb
20 dkg brokkoli
1 dl világos sör

Leírás

A felaprózott fokhagymákban és fűszerekben, megforgatjuk a hússzeleteket, majd olajon elősütjük őket. Ezután a sütőben, még kb. 5 percig sütjük. Eközben a brokkolit megfőzzük, majd megdinszteljük. A sört, az olajat, borsot, sót és citromlevet összekeverjük. Végül a brokkolit és a húst eloszlatjuk a tányérokon, majd meglocsoljuk a sörös mártással és már kínálhatjuk is. Köretnek friss saláta, vagy rizs köret dukál.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4