Receptek Főételek Tészta Bolognai spagetti ketchuposan
Hozzávalók
2 fej vöröshagyma
1 csipet bazsalikom
1 doboz paradicsompüré
40 dkg tészta (spagetti tészta)
1 csipet oregáno
50 dkg darált hús
1 kk áttört fokhagyma
Leírás
A spagetti tésztát félbe törve, a szokásos módon kifőzzük. Közben elkészítjük a bolognai ragut. A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst és kevergetés közben, kifehéredésig sütjük. Sóval, borssal, oreganóval, bazsalikommal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. A paradicsompürét egy kis ketchup-al kikeverjük és a húshoz adjuk. Kevés vizet adunk hozzá és készre pároljuk a ragut. A spagetti tésztát a raguval alaposan összekeverjük és egy jénai tálba, vagy tepsibe öntjük. Tetejére reszelt sajt kerül, amit a sütőben pirítsunk a spagettire.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4