Receptek Főételek Tészta Bolognai spagetti ketchuposan

Hozzávalók

2 fej vöröshagyma

1 csipet bazsalikom

1 doboz paradicsompüré

40 dkg tészta (spagetti tészta)

1 csipet oregáno

50 dkg darált hús

1 kk áttört fokhagyma

Leírás

A spagetti tésztát félbe törve, a szokásos módon kifőzzük. Közben elkészítjük a bolognai ragut. A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst és kevergetés közben, kifehéredésig sütjük. Sóval, borssal, oreganóval, bazsalikommal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. A paradicsompürét egy kis ketchup-al kikeverjük és a húshoz adjuk. Kevés vizet adunk hozzá és készre pároljuk a ragut. A spagetti tésztát a raguval alaposan összekeverjük és egy jénai tálba, vagy tepsibe öntjük. Tetejére reszelt sajt kerül, amit a sütőben pirítsunk a spagettire.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4