Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 l víz
2 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
15 dkg vöröshagyma
½ kg burgonya
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab paprika
5 dkg pirospaprika (őrölt)
½ kg marhalábszár
Leírás
A vöröshagymát apróra vágva, a bogrács aljára szórjuk. A húst megtisztítva (inakat benne hagyva, némi faggyút és a hártyákat is meghagyva), kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk és a hagymára tesszük. Hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot. Felöntjük a vízzel és erős tűzön, főzni kezdjük. Ha felforrt, hozzáadjuk a sót és a paprika felét. A habot nem szabad leszedni! Idővel, szépen letisztul. Egyenletes tűzön főzzük, amíg a hús majdnem puha. Ekkor, hozzáadjuk a hámozott, egyforma kockákra vágott burgonyát. Ennek főzési ideje, kb. 20 perc. Az utolsó percekben, hozzáadjuk a paprika másik felét. Ettől lesz, szebb színe.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4