Receptek Főételek Húsos ételek Bélszíntokány borsosan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet majoranna

80 dkg bélszín

3 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A hússzeleteket vékony csíkokra vágjuk. Az apró kockákra vágott hagymát olajon megfonnyasztjuk, belepréselünk fokhagymát, borsozzuk, megszórjuk majorannával, majd 1 dl vízzel felöntjük, puhára pároljuk. Vigyázzunk, ne lepje el a víz egészen, nem főzzük, hanem pároljuk.A húst megmossuk, és rádobjuk az alapra.Ha megpirult paradicsompürével összepirítjuk. Köretnek tészta vagy rizs köret illik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4