Receptek Főételek Húsos ételek Bélszínragu Stroganoff-módra
Hozzávalók
3 kanál liszt
2 dl tejföl
½ darab citrom leve
½ fej hagyma
½ dl fehérbor
1 kk sűrített paradicsom
20 dkg gomba
20 dkg ecetes uborka
10 dkg szalonna
70 dkg bélszín
Leírás
A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, majd rátesszük a felcsíkozott szalonnát, gombát, uborkát és a bélszínt. Amikor alaposan megpirult, ráöntjük a sűrített paradicsomot, és megfűszerezzük. Hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük, majd beleöntjük a tejfölt, a bort és egy kevés vizet. Hozzáöntjük a citromlevet, és egy kis időre beletesszük a héját is. Rizzsel, burgonyával, sós fánkkal, vagy pirított darával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4