Receptek Főételek Húsos ételek Bélszín stroganoff
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2,5 dl tejföl
3 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab hagyma
1 kanál paradicsompüré
20 dkg gomba
75 dkg bélszín
Leírás
A bélszín húskalapáccsal kiklopfoljuk, a rostokkal keresztben, kisujjnyi csíkokra vágjuk. A vajban aranysárgára pirítjuk a megtisztított, szeletekre vágott hagymát. Lapátkanállal kivesszük, felmelegített tálra helyezzük és melegen tartjuk. Ugyanabban a serpenyőben, megpirítjuk a felszeletelt gombát, kivesszük, majd hozzátesszük a hagymához. A lángot felerősítjük és a hús felét, a forró serpenyőben meg-megforgatva, úgy sütjük meg, hogy a húscsíkok barnára piruljanak, de belül nyersek maradjanak. Kivesszük és míg a hús másik felét sütjük, melegen tartjuk, majd visszatesszük a serpenyőbe. Hozzáadjuk a hagymát, a gombát, a paradicsompürét és még egy-két percig, kevergetve melegítjük. Hozzáöntjük a tejfölt, majd forralásig hevítjük. Sült burgonyakörítéssel, vagy rizs körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4