A csíkokra vágott bélszínt átsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Zsiradékban megpároljuk...
2 kanál liszt
2,5 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
2 kanál vaj
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
20 dkg gomba
4 darab ecetes uborka
3 dl erőleves
60 dkg bélszín
A csíkokra vágott bélszínt átsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Zsiradékban megpároljuk a hagymát és a gombát, rászórjuk a lisztet, majd tovább pirítjuk és felengedjük a levessel. Hozzáadjuk a húst és az uborkát, belekeverjük a mustárt és a tejfölt. Jól összeforraljuk. Rizs-, vagy burgonyakörettel is tálalhatjuk.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.