Receptek Főételek Húsos ételek Bélszín gombásan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

2 fej vöröshagyma

5 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csokor petrezselyem

40 dkg gomba (vargánya)

0,8 kg bélszín

Leírás

A finomra vágott fokhagymát az olajon megfuttatjuk.A gombák tönkjét kivágjuk, a gombafejeket megtisztítjuk (nem kell hámozni) és felszeleteljük, a fokhagymához hozzáadva, nagy lángon elkezdjük kevergetve pirítani.Mérsékeljük a lángot, mikor a gombák felvették az összes olajat. Megvárjuk, míg levet engednek, ekkor újra felerősítjük alatta a tüzet és szép aranybarnára pirítjuk. Sózzuk-borsozzuk. Citromlevet facsarunk rá. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel. A bélszínt 20 dkg-os szeletekre vágjuk.A bélszínt bekenjük mustárral és borssal.Olajban érleljük 4-5 napig. Egy serpenyőt melegítünk egy kanál étolajjal és belehelyezzük a húst. Mindkét felét 3-3 percig sütjük,így medium lesz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4