Receptek Főételek Húsos ételek Bélszín gombásan
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
2 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csokor petrezselyem
40 dkg gomba (vargánya)
0,8 kg bélszín
Leírás
A finomra vágott fokhagymát az olajon megfuttatjuk.A gombák tönkjét kivágjuk, a gombafejeket megtisztítjuk (nem kell hámozni) és felszeleteljük, a fokhagymához hozzáadva, nagy lángon elkezdjük kevergetve pirítani.Mérsékeljük a lángot, mikor a gombák felvették az összes olajat. Megvárjuk, míg levet engednek, ekkor újra felerősítjük alatta a tüzet és szép aranybarnára pirítjuk. Sózzuk-borsozzuk. Citromlevet facsarunk rá. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel. A bélszínt 20 dkg-os szeletekre vágjuk.A bélszínt bekenjük mustárral és borssal.Olajban érleljük 4-5 napig. Egy serpenyőt melegítünk egy kanál étolajjal és belehelyezzük a húst. Mindkét felét 3-3 percig sütjük,így medium lesz.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4