Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab Tesco Finest friss tojás
10 dkg finomliszt
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom
10 dkg zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyemzöld
0,6 kg borjúhús (comb)
Leírás
A hússzeleteket gyengén kiveregetjük, majd megsózzuk, enyhén megborsozzuk. Ezután könnyedén belenyomkodjuk a lisztbe, belemártjuk a felvert tojásba, végül meghempergetjük a zsemlemorzsában. A szeleteket bő, forró olajban mindkét oldalukon kb. 2 perc alatt aranyszínűre sütjük. A szeletek fordításakor és kivételekor ne szúrjuk meg a húst, mert a finom húslé kifolyik belőle! Ha elkészült, papírtörlőre szedjük, a felesleges olajat leitatjuk. Tálalás előtt petrezselyem zöldjével és citromkarikával díszítjük.Köretnek friss saláta,petrezselymes burgonya illik.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4