Receptek Levesek Bazsalikomos paradicsomleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg fokhagyma
20 dkg vöröshagyma
5 dkg parmezán
1 csipet őrölt fekete bors
5 dkg kristálycukor
1 dl száraz vörösbor
1 csokor friss bazsalikom
1 csokor friss petrezselyem
1 kg hámozott paradicsom konzerv

Leírás

A vöröshagymát feldaraboljuk, és olajon félig megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és ízlés szerint petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a hámozott paradicsomokat. Kristálycukorral ízesítjük, és felöntjük vörösborral, valamint szükség szerint vízzel. 10 perc forralás után az egészet összeturmixoljuk, és bazsalikommal megszórjuk. Reszelt parmezánnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4