Receptek Főételek Húsos ételek Barnasörrel párolt korianderes csirkemell
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma (zúzva)
5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
5 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl tejszín
1 fej hagyma (lereszelve)
3 kanál lekvár (sárgabarack)
1 csokor koriander (vagy szárított)
60 dkg csirkemell (filé)
1,5 dl barna sör
Leírás
A csíkokra vágott csirkemelleket a vaj és az olívaolaj keverékén megfuttatjuk, hogy a hús kifehéredjen. A baracklekvárt, a barna sört, a hagymát és a fokhagymát összekeverjük, és a közben enyhén megsózott csirkemellhez adjuk. Megvárjuk, míg elkezd forrni, majd közepes lángon kb. 5-6 percig főzzük. Néha nem árt megkavargatni. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, belerakjuk a koriandert. Ezután egyet forralunk rajta, és máris tálalhatjuk. Krumplipüré vagy krokett illik hozzá.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4