Hozzávalók

5 darab őszibarack
350 g finomliszt
1 tk sütőpor
150 g vaj (szobahőmérsékletű)
180 g kristálycukor
2 darab tojás
1 tk vaníliás cukor
125 milliliter tej
1 kanál porcukor

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt175 °C-ra. Mossuk meg a barackokat és szeleteljük fel őket.

2

Keverjük össze a vajat, cukrot, tojássárgáját és vaníliás cukrot.

3

Verjük habosra a tojásfehérjét.

4

Folyamatos kevergetés mellett, felváltva adjuk hozzá a tejet, a lisztet összekeverve a sütőporral, illetve a felvert tojásfehérjét.

5

Öntsük fütőformába a tésztát, a tetejét díszítsük barackkal.

6

Süssük kb. 50 percig, végül a kihűlt süteményt szórjuk meg porcukorral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4