Receptek Főételek Hal Barackos-pórés halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

2 dl tejszín

1 csipet cayenne-i bors

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

1 szál póréhagyma

20 dkg barack befőtt

60 dkg halfile

Leírás

A halat kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Közben, a többi hozzávalót felaprítjuk. Először a pórét adjuk a halhoz. Alaposan megszórjuk fűszerrel és tovább pároljuk. 5 perc után, megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Kiforraljuk és hozzáadjuk a barackot. Tejszínnel elkeverjük és készen is van.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4