Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először elkészítjük a pácot: az olívaolajat összekeverjük a kakukkfűvel, a fokhagymával és a borssal. A karajt vékonyra szeleteljük és bedörzsöljük a páccal.
A diót durvára, az aszalt barackot finomra vágjuk. Ezt a tölteléket egyenletesen elsimítjuk a karajszeleteken és felcsavarjuk.
A marhahúst és a szalonnát hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A karajt becsavarjuk a marhahús-, majd a szalonnaszeletekbe. Vastag cérnával vagy madzaggal kötözzük, hogy sütés közben ne essen szét.
A karajroládot hosszúkás tepsibe tesszük, és 180˚C-on lefedve 60 percig sütjük. Ezután levesszük róla a fedelet és még 10 percig sütjük, hogy a szalonna megpiruljon.