Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
6 kanál kristálycukor
6 dl tejszín
2 csomag zselatin
3 pohár natúr joghurt
3 csésze teljes kiőrlésű keksz
40 dkg őszibarack

Leírás

Törd össze a kekszet (én nagyon szakszerűen beteszem egy zacsiba, és húsklopfolóval csapkodom :D). Rakd ki vele egy tortaforma alját (öntsd bele, és simítsd kb. egy szintbe). A tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral verd kemény habbá. A joghurtot melegítsd fel, és add hozzá a zselatint. Amikor kihűlt, keverd össze a kemény habbal és a gyümölccsel (fakanállal vagy kanállal, ne robotgéppel). Öntsd rá a kekszalapra a krémet, és éjszakára tedd hűtőbe. Díszítheted gyümölcsökkel, csokiforgáccsal is, de én színes tortadarát szórtam rá, és müzligolyókkal tettem körbe az alját.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4