Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor

6 kanál cukor

6 dl tejszín

2 csomag zselatin

3 pohár joghurt

3 csésze keksz

40 dkg barack

Leírás

Törd össze a kekszet (én nagyon szakszerűen beteszem egy zacsiba, és húsklopfolóval csapkodom :D). Rakd ki vele egy tortaforma alját (öntsd bele, és simítsd kb. egy szintbe). A tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral verd kemény habbá. A joghurtot melegítsd fel, és add hozzá a zselatint. Amikor kihűlt, keverd össze a kemény habbal és a gyümölccsel (fakanállal vagy kanállal, ne robotgéppel). Öntsd rá a kekszalapra a krémet, és éjszakára tedd hűtőbe. Díszítheted gyümölcsökkel, csokiforgáccsal is, de én színes tortadarát szórtam rá, és müzligolyókkal tettem körbe az alját.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4