Hozzávalók

1 kanál finomliszt
2 dl tej
1 tasak vaníliás cukor
2 kanál kristálycukor
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 cl barackpálinka
1 kg kajszibarack

Leírás

A magozott barackot fél deci fehérborban megpároljuk, majd vízzel felöntjük. Legalább 20 percig, barackpálinkával összekeverve, állni hagyjuk. Összefőzzük a gyümölcslevessel, a maradék fehérbort hozzáöntjük, a lisztet hozzáadjuk, cukrozzuk, sózzuk, hozzáadjuk a szegfűszeget, majd összeforraljuk. Tejjel és tejszínnel elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4