Hozzávalók
1 kanál liszt
2 dl tej
1 tasak vaníliás cukor
2 kanál cukor
1 dl tejszín
1 dl fehérbor (száraz)
1 cl pálinka (barack)
1 kg sárgabarack
Leírás
A magozott barackot fél deci fehérborban megpároljuk, majd vízzel felöntjük. Legalább 20 percig, barackpálinkával összekeverve, állni hagyjuk. Összefőzzük a gyümölcslevessel, a maradék fehérbort hozzáöntjük, a lisztet hozzáadjuk, cukrozzuk, sózzuk, hozzáadjuk a szegfűszeget, majd összeforraljuk. Tejjel és tejszínnel elkeverjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4