Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dl víz
4 kanál tejföl
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
60 dkg sertéskaraj
30 dkg gomba
1 kanál pirospaprika
5 dkg átszitált liszt
Leírás
A húst szeletekre vágom és jól kiklopfolom. Sózom és lisztbe forgatom, majd halványra megsütöm. Zsírban megpárolom az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával és 2 dl vízzel felöntjük. Kicsit párolom és beleteszem a húst, majd párolom tovább. A gombát, zsíron kicsit párolom és azt is hozzáöntöm. Ha a hús puha, ráöntöm a lisztel elkevert tejfölt és ismét felforralom. Galuskával, vagy tésztával tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4