Receptek Főételek Húsos ételek Bakonyi sertéshús
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl tejföl
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
30 dkg gomba
2 kanál pirospaprika
1 csipet ételízesítő
8 szelet sertéshús
3 kanál átszitált liszt
Leírás
A szeletelt sertéshúst kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalát enyhén megsózzuk. Forró olajban elősütjük, majd egy lábasba áttesszük. A visszamaradt zsírjában, a cikkekre vágott gombát lassú tűzön, lefedve pároljuk. Olajon, a finomra aprított vöröshagymát megpirítjuk. Fűszerpaprikával, kis ételízesítővel meghintjük, kevés vízzel felengedjük. Beletesszük a megpárolt gombát, a szaftjával együtt. Az így kapott szaftba visszahelyezzük a húsokat. Mikor a hús megpuhult, liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk. Lassú tűzön forraljuk. Galuskával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4