Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál liszt
2 dl tejföl
2 gerezd fokhagyma
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg hagyma
1 csipet fehérbors
50 dkg sertéscomb
30 dkg gomba
3 kanál pirospaprika
1 csipet ételízesítő
Leírás
A szalonnát vágjuk kockára, és olvasszuk ki. Adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a kockára vágott húst, szórjuk meg a fűszerekkel, majd fedő alatt pároljuk meg. Közben a gombát vágjuk kockára és adjuk hozzá a félig megpuhult húshoz. Ha puha a hús, akkor tejfölös habarással sűrítsük, és forraljuk ki. Galuskával, vagy tészta körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4