Hozzávalók
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
80 dkg gomba
15 dkg pirospaprika (csemege)
Leírás
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A vöröshagymát, a vajban megpirítjuk és meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a gombát és a feldarabolt zöldpaprikát. Megsózzuk és hozzáadjuk a fokhagymát. Ha a gomba a levet elfőtte, a lisztel elhabart tejfölt hozzáadjuk és jól kiforraljuk. Kiváló előétel, de ha galuskát adunk hozzá, akkor vacsora is lehet belőle.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4