Hozzávalók

2 dl tejföl

1 fej vöröshagyma

5 dkg vaj

80 dkg gomba

15 dkg pirospaprika (csemege)

Leírás

A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A vöröshagymát, a vajban megpirítjuk és meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a gombát és a feldarabolt zöldpaprikát. Megsózzuk és hozzáadjuk a fokhagymát. Ha a gomba a levet elfőtte, a lisztel elhabart tejfölt hozzáadjuk és jól kiforraljuk. Kiváló előétel, de ha galuskát adunk hozzá, akkor vacsora is lehet belőle.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4