Hozzávalók

1,5 dl tejszín (gyengén felverve)

3 darab tojás sárgája

2 kanál porcukor

12,5 dkg babapiskóta

45 dkg mascarpone

1,5 dl kávé (erős feketekávé)

1,2 dl likőr (Baileys)

Leírás

Egy tortaforma alját kirakjuk a babapiskótával, majd ráöntjük a 3 kanál likőrrel összekevert kávét. Egy tálban összekeverjük a tojást a cukorral, a mascarponéval, a likőrrel és a tejszínhabbal, majd az egészet a babapiskótára kenjük és éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk a kakaóporral, és már kínálhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4