Receptek Levesek Babgulyás

Hozzávalók

3 dkg tengeri só
1 gerezd fokhagyma
30 dkg sárgarépa
1 kanál ecet
10 dkg vöröshagyma
5 dkg csipetke tészta
50 dkg zellergumó
4 kanál őrölt pirospaprika
20 dkg fehérrépa
25 dkg fehérbab konzerv
50 dkg füstölt oldalas

Leírás

A babot, előző este beáztatjuk. Enyhén sós vízben feltesszük főni és hozzáadjuk a zöldségeket. Külön feltesszük az összevágott oldalast. Amikor mindkettő félfövésben van, összekeverjük, zsemleszínű, paprikás rántással sűrítjük és csipetkével készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4