Receptek Főételek Húsos ételek Aprópecsenye vörösborban
Hozzávalók
2 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (törött)
3 dl vörösbor
2 kanál paradicsompüré
1 darab póréhagyma
80 dkg pulykacomb (vagy pulykamell)
Leírás
80 dkg combot felszeletelünk, majd ujjnyi vastagra daraboljuk és forró zsírban elősütjük. Hozzáadunk 2 fej megtisztított, cikkekre vágott vöröshagymát, póréhagymát és együtt sütjük, míg a hagyma üvegessé nem válik. Hozzáadunk 2 gerezd fokhagymát, 2 evőkanál paradicsompürét, sót, majoránnát, félédes őrölt pirospaprikát, őrölt köményt és késhegynyi törött borsot, majd 3 dl vörösborral, puhára pároljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4