Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
1 csomag sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
10 dkg vaj
4 kanál kakaópor
20 dkg konzerv ananász
1 csomag vaníliás pudingpor
1 dl ananászlé
30 dkg finomliszt

Leírás

A lisztet elkeverjük a sütőporral, kakaóval, pudingporral és a csipet sóval. Egy másik tálban habosra keverjük a vajat, cukrot, vaníliás cukrot és a tojást, majd hozzáadjuk az ananászlét. Ha mindezzel megvagyunk, forgassuk bele a lisztes keveréket és az ananászdarabokat. 190 fokon, 25 percig sütjük (ha tehetjük, légkeveréssel). Porcukorral meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4