Receptek Főételek Hal Ananászos halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál vaj
2 dl tejszín
2 marék mazsola
1 dl fehérbor
1 csipet fehérbors
1 darab ananász konzerv
70 dkg halfile
3 kanál átszitált liszt
Leírás
A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni. Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat. Lefedve, 3 percig pároljuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük forrásban lévő vízzel. Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük. Ráízesítünk és pár csepp fehérborral tesszük tökéletessé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4