Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-gombás pulykacsíkok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
50 dkg pulykamell
1 kk friss petrezselyem
20 dkg konzerv ananász

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott gombát és a felaprított ananászt. Alaposan összepirítjuk, és fűszerezzük, majd felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4