Receptek Főételek Hal Ananászos-banános tokány
Hozzávalók
2 darab banán
1 mk liszt
1 kanál cukor
3 dkg vaj
2 dl tejszín
½ dl szójaszósz
1 mk borecet
1 doboz ananász (konzerv)
1 csipet curry
½ dl cseresznye (száraz)
60 dkg busa (filé)
Leírás
A megmosott busát 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. Előhevített vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt, felkarikázott banánokat, a leszűrt ananászt. Meghintjük kevés liszttel. Felöntjük a tejszínnel, a sherryvel. Ízesítjük cukorral, csipet curryvel, kevés sóval, őrölt gyömbérrel, szójaszósszal. Lassú tűzön alaposan kiforraljuk. Sáfrányos rizzsel körítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4