Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-baconös hamburger
Hozzávalók
900 g darált hús
250 ml barbecue szósz
4 szelet ananász konzerv
8 szelet bacon
4 csipet só és bors
4 adag saláta
Elkészítés
 alt=
1
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit takarjunk le sütőpapírral. Keverjük össze egy tálban a húst, a szószt, adjunk hozzá sót és borsot.
 alt=
2
Készítsünk a húsból négy darab húspogácsát.
 alt=
3
Tegyük a bacon szeleteket a tepsire úgy, hogy X-et formázzanak.
 alt=
4
Tegyük a közepére a húst, "koronázzuk meg" egy szelet ananásszal.
 alt=
5
Hajtsuk fel a bacon széleit és rögzítsük a közepén fogpiszkálóval. Süssük kb. 25 percig.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4