Receptek Levesek Ananász krémleves

Hozzávalók

3 kanál cukor

4 dl tejszín

1 csipet szegfűszeg

1 csipet vanília

2 dl fehérbor

1 doboz ananász

1 csipet citromfű

Leírás

Az ananászkonzervet leszűrjük, ha szükséges, kis kockára daraboljuk. Egy lábasba öntjük a fehérbort, hozzáöntünk 3 dl vizet (vagy a konzerv levét és egészítjük ki 3 dl-re). Szegfűszeggel, vaníliával, citromfűvel és egy csipet sóval ízesítjük, majd 20 percig főzzük, ezután leszűrjük. Ezt ismét felforraljuk és beletesszük feldarabolt ananászokat. Ha felforrt, levesszük a tűzről és botmixerrel összeturmixoljuk. Tálalás előtt, belekeverjük a tejszínt. Lehűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4