Receptek Levesek Ananász krémleves
Hozzávalók
3 kanál cukor
4 dl tejszín
1 csipet szegfűszeg
1 csipet vanília
2 dl fehérbor
1 doboz ananász
1 csipet citromfű
Leírás
Az ananászkonzervet leszűrjük, ha szükséges, kis kockára daraboljuk. Egy lábasba öntjük a fehérbort, hozzáöntünk 3 dl vizet (vagy a konzerv levét és egészítjük ki 3 dl-re). Szegfűszeggel, vaníliával, citromfűvel és egy csipet sóval ízesítjük, majd 20 percig főzzük, ezután leszűrjük. Ezt ismét felforraljuk és beletesszük feldarabolt ananászokat. Ha felforrt, levesszük a tűzről és botmixerrel összeturmixoljuk. Tálalás előtt, belekeverjük a tejszínt. Lehűtve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4