Hozzávalók
80 dkg alma
4 kanál porcukor
1 csipet őrölt fahéj
1 kanál citrom héja
10 dkg mazsola
10 dkg darált dió
20 dkg darált keksz
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 csomag vajas tészta
Leírás
A vajastésztát kinyújtjuk és félrerakjuk. Az almát lereszeljük és hozzáadjuk a darált kekszet, diót, a fűszereket és a porcukort. Alaposan összedolgozzuk és a mazsolát is beleszórjuk. A vajas tészta egyik felére rakjuk a tölteléket és felcsavarjuk. Lekenjük tojással és előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4