Hozzávalók

4 darab tojás
4 kanál finomliszt
½ csomag sütőpor
4 kanál kristálycukor
5 darab alma (kockázva)
1 tk őrölt fahéj

Leírás

Egy formát kivajazunk és beletesszük egy rétegben, a kockára vágott almát. Erre ráöntjük a piskótatésztát (4 tojássárgáját, 4 ek. cukorral kikeverünk, hozzáadunk 4 ek. lisztet, fél csomag sütőport, 1 tk. fahéjat és 4 tojás felvert fehérjét). Sütőben megsütjük, kb 200 fokon. Kiborítjuk és még melegen, porcukorral meghintjük. Az alma kicsit roppanós marad, de én így szeretem. Ha valaki puhábbra szeretné az almát, akkor párolja meg egy kicsit, mielőtt a jénaiba fektetné. Tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4