Receptek Desszertek Sütést igénylő Almás palacsinta fahéjasan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só (tészta)
2 darab tojás (tészta)
35 dkg finomliszt (tészta)
2 dl tej (tészta)
1 csipet vaníliás cukor (tészta)
1 kanál tejföl (tészta)
3 kanál étolaj
40 dkg alma
3 kanál porcukor (tészta)
1 csipet őrölt fahéj (tészta)

Leírás

A tészta hozzávalóit egy tálba rakjuk, és robotgéppel alaposan kikeverjük, csomómentesre. Ha kész a tészta, az almákat hámozzuk meg, és magozzuk ki. Reszeljük le nagy lyukú reszelőn, és keverjük a tésztába. A palacsinta sütőben melegítsünk olajat, és rakjunk bele a tésztából úgy, hogy kb. tenyérnyi nagyságú korongokat kapjunk. Süssük meg egyenletes hő alatt, 3-4 perc alatt, a tészták mindkét felét. Tálaláskor szórjuk meg porcukorral és kínáljunk mellé házi lekvárt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4