Receptek Levesek Almaleves gazdagon

Hozzávalók

5 dkg liszt

1 l víz

15 dkg cukor

2 dl tejföl

3 darab alma

1 darab citrom

1 dl tejszín

2 szem szegfűszeg

1 dl fehérbor

Leírás

Forrásban lévő vízbe citromot facsarunk és a megtisztított almát, feldarabolva beletesszük a fűszerekkel együtt, majd puhára főzzük. Hozzáadjuk a bort és a tejfölt. A tejszínt liszttel simára keverjük és a levesbe habarjuk, majd felforraljuk. Lehűtés után tálaljuk, de télen akár forrón is ehetjük!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4