Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
30 dkg liszt
4 kanál tejföl
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
6 darab alma
1 kanál kakaó
1 csipet fahéj
1 kk szódabikarbóna
Leírás
Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. Rászórjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Ezután, a kakaó és a fahéj következik, valamint a tejfölt is hozzáadjuk és egy csipetnyi sót dobunk a tészta alapanyagaira. Alaposan elkeverjük és kidolgozzuk. Bő, forró olajba szaggatjuk és kisütjük 3-4 perc alatt. Télen lekvárral, nyáron fagyival fogyasszuk. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel. Jó étvágyat!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4